Atunci cand plecati de acasa stiti ca orice locatie aleasa tot nu este ca si caminul propriu. Va lipseste intimitatea poate, confortul, caldura unei case in care energia este una asa cum va doriti. De aceea a intervenit si maniera mai personala de a aborda nevoia de cazare si a aparut varianta apartamentelor inchiriate in regim hotelier.

Acomodarea in astfel de locatii ar putea sa fie una mai placuta decat in cazurile clasice cand alegeti o camera de hotel. Am pregatit si o selectie de sfaturi, bazate pe experientele noastre, pe care vi le impartasim in randurile ce urmeaza; ar putea sa va fie de folos.

  • Apartamentele sunt impecabile

Acestea respecta standardele privind igiena si sunt atent verificate inainte de a fi predate. Nu va simtiti stingheri si in orice caz puteti face si o sesizare daca se considera necesar in a mai insista cu igiena in anumite locuri.

Trebuie spus ca apartamentele in regim hotelier nu sunt locuite de proprietari. Acestea gazduiesc doar oaspeti, iar la fiecare plecare se igienizeaza totul, asa cum este normal. Se poate solicita si serviciul de menaj pe perioada sederii, pentru sesunile de curatenie periodica, insa nu aveti o obligatie din acest punct de vedere.

  • Nu trebuie sa va aduceti lucruri de genul lenjeriilor sau a tacamurilor

Iata un alt mare avantaj al apartamentelor in regim hotelier, acela de a pune la dispozitie si o bucatarie complet mobilata. Fie ca oaspetii isi doresc sa gateasca, fie ca au nevoie de un astfel de acces pentru micile nevoi sau tabieturi ale copiilor, bucataria cu toate cele necesare este la dispozitia lor. Aici va exista vesela, tacamurile nu lipsesc, astfel ca la plecarea de acasa nu trebuie sa va preocupe ceea ce  tine de astfel de detalii.

In plus, cand vine vorba si de celelalte lucruri necesare intr-o casa, de la prosoape la lenjeria de pat, din nou nu trebuie sa va preocupe astfel de dotari, pentru ca vor exista. In plus, asa cum se obisnuieste si la orice hotel decent, si in cazul apartamentelor inchiriate in regim hotelier vor exista cosmetice de uz zilnic, atat de necesare.

Din seria dotarilor ce ne fac viata mai usoara si cele care sunt disponibile in astfel de locatii se numara si unele electrocasnice. Acestea se pot folosi oricand si sporesc nota de confort pe perioada sederii. De ce sa depindeti de o spalatorie cand o masina de spalat in apartament este la indemana? De asemenea, oaspetii se pot bucura de aer conditionat, de electrocasnice in bucatarie – frigider, plita, cuptor, filtru de cafea. Nici in privinta calcatului nu trebuie sa va impuneti griji, caci un fier si o masa speciala sunt dotari regasite de asemenea.

  • Vecinii? Nu sunt o problema

O mare grija o manifestam fata de cei din jur, iar a sta intr-un apartament se asociaza adesea cu vecinii uneori iritati de zgomote sau prea curiosi. Ei bine, in cazul apartamentelor inchiriate in regim hotelier se realizeaza o selectie, locatiile sunt bine cotate, iar despre vecini nu se pune problema. Nevoia de intimitate si de confidentialitate este un aspect de care tinem cont ca reper al calitatii serviciilor. Unele apartamente sunt in blocuri recent construite, spatiile sunt compartimentate mai avantajos, vecinii nu deranjeaza si asta nu este o grija pana la urma.

  • O rezervare este de dorit

V-ati simtit atat de bine in astfel de locatii incat doriti sa prelungiti sederea? Dupa cum bine stiti, tarifarea este una mai avantajoasa, pe masura ce durata sederii este mai mare. Optiunile pe care vi le punem la dispozitie le gasiti ®aici, aferente fiecarui tip de apartament in parte.

Din punct de vedere al colaborarii, regimul hotelier impune semnarea unui contract, precum si rezervarea unui apartament de acest gen.

Suna
Contact