Este departe de a fi o noutate pe piata, a cunoscut treptat popularitate, insa inca exista unele pareri preconcepute care parca incearca sa submineze avantajele cazarii in regim hotelier. Cateva dintre acestea vom incerca sa le demontam in continuare – practic este vorba despre o serie de mituri care nu isi gasesc nicidecum o justificare valida.

Preturile sunt foarte mari, deci nu si le poate permite oricine

Poate sa para asa la o prima vedere, insa cei care adopta o asemenea conceptie si refuza de la bun inceput ideea de a se caza la un apartament sau o garsoniera in regim hotelier nu au in vedere cateva aspecte.

Tarifele de inchiriere zilnice nu sunt nicidecum exagerate, ci reflecta exact nivelul de confort pe care o asemenea alternativa de cazare il poate oferi. Analiza raportului pret-calitate este foarte importanta la orice produs sau serviciu, prin urmare prejudecatile cu privire la inchirierea in regim hotelier sunt in totalitate nefondate in acest caz.

In primul rand, este vorba despre dotarile complexe de care au parte cei care opteaza pentru apartamente si garsoniere in regim hotelier. In pretul platit se include tot ceea ce poate sa ofere o asemenea locuinta, de la bucatarie complet echipata, electrocasnice, mobilier modern si nu numai. Asemenea dotari sunt echivalente cu cele ale unitatilor de cazare de 4 si 5 stele, insa la costuri mult mai reduse.

In al doilea rand, preturile sunt cu atat mai mici cu cat si perioada de inchiriere este mai indelungata. Avantajos pentru cei interesati, nu-i asa? In plus, daca la un hotel rezervarile se fac de regula pe camere si nu pe numarul de persoane, apartamentele inchiriate in regim hotelier pot gazdui mult mai avantajos chiar un grup de 4-6 persoane, care vor putea imparti costurile, ajungand la un tarif total / persoana foarte avantajos. Prin urmare, ideea ca nu oricine isi poate permite cazarea in regim hotelier nu se sustine.

Nu ai parte de confortul pe care il poate oferi un hotel de 4 sau 5 stele

Dimpotriva, poate fi vorba de ceva similar sau chiar mai confortabil. Iata si ce argumente sustin  aceasta afirmatie:

Te simti ca acasa – cand stii ca ai de stat cateva zile in Bucuresti, dar nu iti surade ideea sa te cazezi la un hotel, apartamentele in regim hotelier sunt alternativa ideala. Ai parte de toate dotarile necesare, nu depinzi de orarul de servire a mesei specific unitatilor clasice de cazare si poti sa petreci sejurul in Bucuresti dupa propriul tau ritm.

Nu ai parte de agitatia specifica hotelurilor – cei care au fost cazati la un moment dat la un hotel stiu ce inseamna acea agitatie specifica hotelurilor. Oaspeti vin si pleaca, personalul misuna prin toata unitatea, ba uneori chiar restaurantul hotelului gazduieste petreceri de nunta sau alte astfel de evenimente care pentru unii sunt deranjante. La cazarea in regim hotelier asemenea neajunsuri devin uitate – cei care opteaza pentru o astfel de solutie au parte de linistea si intimitatea cuvenita.

Pozitionare ideala fata de punctele de interes

Unitatile de cazare clasice pot sa nu se afle situate in imediata apropiere a zonelor de interes. Daca este vorba despre turisti, acestia isi vor dori sa aiba in zona toate obiectivele pe care isi doresc sa le viziteze. In cazul in care vorbim de o calatorie in scop de serviciu, proximitatea fata de centrele de business sau alte puncte de interes este de asemenea necesara. Optiunile pe care le aveti la dispozitie in cadrul site-ului nostru sunt mai mult decat multumitoare. Dispunem de apartamente si garsoniere de inchiriat in regim hotelier in zone raspandite pe raza intregii capitale, pentru a multumi astfel orice client.

Miturile si parerile preconcepute cu privire la cazarea in regim hotelier nu se sustin, nu au nici o justificare. Va asteptam in cadrul site-ului nostru pentru mai multe informatii, iar consultantii nostri va stau oricand la dispozitie pentru a lamuri orice neclaritati.

Suna
Contact