Daca peste hotare cazarea in regim hotelier este foarte populara si accesata de un public larg, in Romania acest trend a aparut timid insa prinde tot mai mult contur de la an la an. Cel mai probabil ca va deveni alternativa preferata a romanilor in defavoarea cazarii la clasicul hotel sau traditionala pensiune.

Pe intelesul tuturor, cazarea in regim hotelier reprezinta oportunitatea de a sta cazat intr-un apartament, in oras, in zona de interes. Asadar, nu este vorba nici de pensiune, nici de o camera de hotel, ci de un apartament. Acesta poate fi situat in diverse locatii, fie intr-un bloc obisnuit, fie intr-un complex rezidential. Vorbim despre apartamente puse la dispozitia publicului in regim legal, aspect care ofera clientilor o anumita garantie a calitatii si siguranta.

Ce inseamna cazarea in regim hotelier pentru romani?

Hotelul este de multe ori prea protocolar si pretentios, in timp ce cazarea intr-un apartament poate fi ceva mai prietenoasa si familiara. Este vorba despre sentimentul pe care il traiesti atunci cand stai cazat la hotel si experienta de care ai partea atunci cand alegi cazarea in regim hotelier.

Ai la dispozitie mai mult spatiu, chiar si o garsoniera poate fi mai spatioasa decat o camera de hotel. Ai loc sa iti aranjezi lucrurile dupa bunul plac iar atunci cand ti se face foame nu trebuie sa te aranjezi si pregatesti pentru a cobori la masa. Ai la dispozitie o bucatarie functionala si complet utilata unde iti poti demonstra aptitudinile culinare.

De ce un apartament in regim hotelier si nu o camera de hotel?

Atunci cand cauti confortul de acasa, hotelul cu greu ti-l poate oferi. Chiar daca ai ales unul modern si scump, care iti pune la dispozitie room-service la orice ora si un centru spa complex, parca nimic nu iti poate reda tihna de acasa.

Pentru cei mai multi acasa se defineste destul de simplu… un spatiu luminos si prietenos, un dus fierbinte si o ciocolata calda cu care te rasfeti seara in fata TV-ului sau citind o carte. Dimineata incepe cu mirosul imbietor al cafelei savurata in timp ce admiri rasaritul soarelui de la balcon. Lucrurile simple si linistite sunt cele care ne fac fericiti si impliniti, iar cazarea in regim hotelier se pricepe destul de bine la asta.

Apartamentele in regim hotelier impanzesc orasul Bucuresti, insa sunt intotdeauna situate in zone sigure: fie in Piata Unirii, pe Mosilor, fie pe Bulevadrul Decebal sau Corneliu Coposu. Desigur, lista poate continua, cei interesati pot accesa acest link. Spus pe scurt, cartierele in care sunt situate apartamentele sunt populate de oameni cu venituri medii – mari, iar unele cladiri mai noi sunt prevazute cu sistem de supraveghere video, ceea ce ofera un plus de incredere si siguranta clientilor.

Agitatia si aglomeratia de la hotelurile cu multe camere pot deveni reale inconveniente atunci cand se doreste o relaxare deplina, implicit detasarea totala de griji si de probleme. Simplu fapt ca stai intr-un bloc in care locuiesc oameni obisnuiti ai orasului isi ofera o stare de liniste si de confort psihic.

Apartamentul de tip hotelier – alternativa dorita de oamenii cu bugete normale

Hotelurile situate in centru sunt scumpe, mai ales cele moderne si luxoase. Ei bine, cazarea in regim hotelier este accesibila bugetelor normale, intrucat nu trebuie sa scoti prea multi bani din buzunar pentru acest serviciu de cazare, pentru ca nu necesita costuri sumplimentare.

Este adevarat ca nu ai mesele asigurate, insa poti face cumparaturile de la cel mai apropiat super-market si sa iti prepari singur micul dejun. Bucataria isi dovedeste utilitatea mai ales in cazul familiilor cu copii mici, intrucat nu mai este niciun secret ca acestia au cerinte speciale. Pe de alta parte, daca nu esti prea princeput la bucatarie ai ocazia sa incerci deliciile traditionale ale unuia dintre restaurantele din zona. In functie de buget iti adaptezi si cheltuielile si te bucuri de vacanta exact asa cum ti-ai planuit.

Apartamentele in regim hotelier reprezinta optiunea ideala pentru grupurile de mai multe persoane, intrucat nu intereseaza pe nimeni cati oameni se vor caza intr-un apartament. Deci se pare ca o vacanta la Bucuresti este accesibila pentru toata lumea in prezent, asa in cazul in care se fac alegeri inspirate.

Ii invitam pe cei interesati sa studieze ofertele disponibile si eventual sa aleaga apartamentul dorit. Va stam la dispozitie online sau telefonic pentru a oferi detalii suplimentare, acolo unde este cazul. Nu ramane decat sa ne intalnim pentru a va inmana cheia apartamentului si sa va uram – „Sedere placuta in Bucuresti!”.

Suna
Contact