Este normal ca atunci cand te pregatesti de vacanta sa te orientezi dupa o solutie de cazare cat mai confortabila si totodata rentabila. Daca raportezi nevoile la costuri s-ar putea sa fie destul de dificil sa gasesti ceva modest ca pret. De obicei, unitatile de cazare prezinta conditii limitate, ce e drept asigurand un nivel mediu de confort cel putin, insa si costurile sunt pe masura.

Atunci cand un turist se orienteaza dupa o metoda de cazare, alta decat cea a hotelurilor, din start are alte asteptari. Ce cauta majoritatea in materie de cazare? Iata care sunt principalele cerinte, pe care alternativa propusa de noi le intampina cu succes.

Intimitate, intimitate si iar intimitate…

Prea multi s-au saturat sa gaseasca cazari care sa prezinte dezavantaje din punct de vedere al intimitatii. Intreruperile constante din partea cameristelor, a proprietarilor sau a celorlalti turisti confuzi care incurca mereu camerile nu pot fi decat obositoare.

Nu este insa si cazul cazarii in regim hotelier, intr-una dintre garsonierele noastre, respectiv apartamentele pe care le propunem pe apartamente-regimhotelier.ro. Diferenta in cazul acestora o face faptul ca este vorba despre un spatiu imobiliar complet, pus la dispozitia fiecarui client in parte. Odata cu cazarea, primesti cheia de la apartamentul ales in functie de zona de interes si disponibilitate si stii ca nu te mai deranjeaza nimeni pana in momentul decazarii. Ideal ar fi sa clarifici orice nelamuriri de la bun inceput pentru ca ulterior sa te bucuri de liniste.

Conditii impecabile

Cererea este de a lua in primire pentru timpul determinat un spatiu complet igienizat, respectiv amenajat in asa fel incat sa favorizeze relaxarea turistilor. Camerele din unitatile hoteliere sunt in general standard, nu imprima nici o nota personala, nu transmit nici o stare. In schimb, un apartament sau o garsoniera din lista de optiuni pe care ti-o propunem atat tie, cat si celorlalti turisti interesati, se deosebeste prin faptul ca iti ofera sentimentul de apartenenta la loc. Altfel spus, nu simti nici o diferenta intre respectivul imobil si locuinta proprie – sigur nu de ordin practic sau in ceea ce priveste confortul.

Dotari complete

Pentru ca se orienteaza spre o alta alternativa de cazare, turistii au pretentia de a avea la dipozitie mai multe beneficii, mai ales cand respectivele locatii pretind a oferi dotari complete. Sunt astfel de oferte care vizeaza intr-adevar mai multe optiuni de confort, insa de asemenea limitate.

Cazarea in regim hotelier se deosebeste prin definitia pe care o ofera confortului. Asadar, oricare ar fi zona de amplasare dorita, iti punem la dispozitie dotari complete, constand intr-o bucatarie complet utilata si o baie asemenea. Vei sesiza diferenta in ceea ce priveste aceste caracteristici atunci cand optezi pentru unul dintre serviciile pe care ti le punem la dispozitie.

Una este sa fii nevoit sa iti faci programul dupa cel al restaurantului din hotel, respectiv sa calculezi si timpul pe care il pierzi in cautarea unui loc in care sa servesti mesele de peste zi si alta e sa ai la dispozitie toate cele necesare pentru a pregati gustari, respectiv pentru a gati personal ceea ce iti doresti.

Daca mai este ceva ce isi pot dori turistii atunci cand calatoresc este sa gaseasca un spatiu convenabil de cazare in zona de interes. E mai mult decat avantajos sa fii deja in locul propriu zis, decat sa gasesti cazare la o departare destul de mare, care sa iti rapeasca din timpul ce il poti investi in altceva.

Bineinteles ca si pretul va face o diferenta deplina legat de cazare. Orice turist are interesul sa gaseasca ceva convenabil, atat financiar, cat si in ceea ce priveste confortul. Te asteptam pe site-ul nostru pentru a descoperi oferte atractive si preturi pentru orice buget, in diverse zone ale capitalei.

Suna
Contact