Pentru cei care inca nu au luat contact cu optiunile de inchiriere in regim hotelier trebuie spus ca un aspect de mare importanta este legat de luxul ce este mai mult ca oricand accesibil. Dezbatem acest subiect, pentru ca toti cei interesati sa cunoasca aspectele ce definesc aceasta metoda de inchiriere.

In lista noastra de apartamente de lux in regim hotelier Bucuresti se vor gasi optiuni de garsoniere, apartamente de doua sau 3, 4 camere. Acestea sunt plasate strategic si dupa cum am mai specificat si alta data acestea sunt spatii bine puse la punct pentru a indeplini cu succes cererile avute in materie de inchirieri, indiferent de pretentii.

Apartamente cu dotari complexe

Daca ai anumite cerinte de dotari intr-o camera de hotel spre exemplu vei plati extra. Regula taxarii in functie de pretentii nu este o practica noua. Insa cand vine vorba de inchirieri in regim hotelier pretul este standard per apartament, avand incluse toate dotarile necesare unui spatiu ce urmeaza sa fie locuit.

Pentru a intelege pe deplin despre ce dotari este vorba iata si cateva exemplificari:

  • Aer conditionat;
  • Conexiune la internet;
  • TV de ultima generatie;
  • Toate electrocasnicele necesare intr-o locuinta;
  • Vesela si lenjerie plus cosmetice hoteliere;
  • Paza si curatenie asigurata saptamanal.

Poate ca unele dintre acestea sunt de regula incluse si in lista de optiuni la mai toate clasicele inchirieri din cadrul hotelurilor. Insa cand toate acestea se aduna in aceeasi oferta ai deja parte de rasfat. De fapt abia aici se demonstreaza ce inseamna in fapt inchirierea in regim hotelier, avand la dispozitie o locuinta complexa, plus si alte servicii din sfera hoteliera.

Nici designul interior nu poate fi ignorat, mai ales ca acesta este si primul impact pe care il ai. Amenajarea spatiilor tine cont de necesitatea de relaxare si nu numai. Nu sunt apartamente inghesuite, ci luminate, spatioase, ce pot sustine confortul celor care trec pragul. Acestea au un design interior ce urmeaza principiile moderne, sunt toate renovate si functionale, fara probleme.

De asemenea, situarea in zona este de la sine inteles ca inseamna o zona bine cotata. Zona centrala este una dintre cele mai ravnite. In astfel de puncte ale unui mare oras se concentreaza si cele mai multe dintre servicii sau zone interesante de petrecut timpul. De aceea, atunci cand te cazezi te va interesa sa gasesti un loc din care sa ai parte de un acces facil la zone de interes. Apartamentele de lux sunt regasite in zonele cele mai bine cotate pe piata imobiliara.

Insusi rasfatul de a avea parte de un spatiu extins precum o locuinta disponibila numai pentru tine inseamna posibilitatea de a te simti mai bine ca oricand atunci cand esti in deplasare. Se spune ca nicaieri nu e mai bine ca acasa, dar atunci cand alegi cazarea de tip inchiriere in regim hotelier ai parte de posibilitatea de a ridica pretentii, de a alege luxul la un nivel mai accesibil.

In cadrul paginii noastre iti prezentam si lista locatiilor disponibile. Consulta optiunile dorite → aici.

Suna
Contact