Cazarea intr-un hotel poate fi, fara indoiala, una impecabila. Incepand de la serviciile standard, confort si pana la diverse facilitati, aceasta poate asigura necesarul celor care calatoresc. Problema consta insa in faptul ca de obicei sunt camere de 2 persoane, maximum 3. Daca planuiesti o calatorie cu familia si doresti sa petreci cat mai mult timp alaturi de aceasta, cu siguranta ca nu mai este cea mai atragatoare solutie. Poti in schimb inlocui cu succes acest tip de servicii cu cele pe care ti le punem la dispozitie – cazarea in apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier.

Acest tip de calatorie trebuie sustinuta, mai ales ca este vorba despre familie, motiv pentru care ne adaptam cerintelor si venim cu rezolvarea potrivita. Iata deci ca alternativa pe care ti-o propunem este una de luat in considerare, mai ales cand vine vorba despre avantajele de care vei avea parte.

Daca nu ai mai optat pentru aceasta varianta, atunci iti prezint mai departe cateva dintre avantajele care ar trebui sa te convinga ca e o alegere inspirata si in beneficiul tau. La final poti trage personal concluziile – daca e ideal sau nu sa apelezi la serviciile noastre, respectiv la unul dintre apartamentele disponibile spre inchiriere.

Ce avantaje iti ofera cazarea in regim hotelier cand calatoresti cu familia?

Mai mult ca sigur deja intuiesti care sunt cateva dintre beneficii, dar iata mai in detaliu la ce se refera acestea.

Costuri echilibrate

Nici nu mai este necesar sa mentionam cat ar ajunge cazarea intr-o unitate hoteliera pentru intreaga familie, mai ales pentru un numar mai mare de zile, atunci cand camerele sunt de 2 persoane. Un prim motiv pentru care iti va conveni un apartament in detrimentul alternativelor sunt asadar preturile. Vei plati mai putin sau in aceeasi masura ca la hotel, dar vei avea la dispozitie un intreg apartament. Nu vei mai avea nevoie de doua camere de hotel, pentru ca imobilul va fi suficient.

Confort si spatiu suficient 

Grija ca va trebui sa te inghesui cu toate bagajele in camera de hotel iese din calcul. Cand stai la apartament, e ca si cum ai fi acasa. Poti aseza ceea ce ai cu tine in sufragerie, respectiv in living. Confortul se refera la faptul ca spatiile pe care ti le-am pregatit sunt moderne, renovate, confortabile si curate. Punem mare accent pe curatenie si ne asiguram de faptul ca acesta este realizata de fiecare data de experti, la inalte standarde.

In functie de numarul de membri te poti orienta dupa un apartament cu 2 camere sau dupa unul cu 3 camere. In orice caz, spatiul nu va reprezenta o probleme, cu siguranta. Te poti orienta totodata si dupa tipul de compartimentare, daca tu consideri ca iti este de folos.

Dotari si utilitati moderne

Un alt aspect care cu siguranta iti va capta atentia se refera la bucataria complet utilata din dotarea apartamentelor noastre. Desigur ca e atragatoare ideea de a servi masa la restaurantul unui hotel. Cand calatoresti cu familia insa si tragi linia la final, s-ar putea sa fii coplesit de costurile pe care asta le-ar presupune.

Sa zicem ca te gandesti sa cauti alternative. Chiar si asa, confortul nu va fi unul potrivit si mai mult iti vei ingreuna situatia.

Cand optezi pentru cazarea in regim hotelier alaturi de familie, ai la dispozitie si o bucatarie utilata cu toate cele necesare pentru a desfasura activitati culinare. Ai posibilitatea de a pregati gustari reci, dar si de a gati tot felul de retete. Noi iti punem la dispozitie aparatura electrica si instrumentele pentru a face asta, iar tu trebuie sa vii cu ingredientele.

Poti prepara mese sanatoasa alaturi de familie, bucurandu-te si de adevarate avantaje economice. Nu mai esti nevoit sa astepti dupa programul specific restaurantului de la hotel, iti faci singur planurile pentru fiecare zi, dupa cum doresti.

Cum iti suna? Daca in cazul tau balanta inclina spre un raspuns pozitiv si chiar daca nu, te invitam sa vizualizezi ofertele noastre pe apartamente-regimhotelier.ro.

Suna
Contact