Cazare in Bucuresti in Apartamentul COPOSU6

DSC  front

Apartamentul cu trei camere, situat la etajul al treilea al unui bloc construit in anii ’90, nu doar ca iti ofera toate avantajele unei pozitionari centrale, dar iti ofera si confortul de care ai nevoie chiar si atunci cand esti departe de casa, toate acestea intr-o atmosfera simpla, prietenoasa si functionala.

Apartamentul este decomandat. La intrare te intampina un hol spatios de unde vei intra in camera principala si in cele doua dormitoare asezate in paralel, langa baia principala.Livingul spatios te invita sa te relaxezi, sa lucrezi in liniste sau sa te odihnesti. Este mobilat cu un coltar extensibil, doua cuburi-taburet, o masuta de cafea, biblioteca, o comoda cu sertare si un televizor. Dormitoarele sunt spatioase, mobilate cu paturi duble si confortabile, noptiere si dulapuri pentru haine. Atat camera principala, cat si cele doua dormitoare sunt amenajate in culori placute si prietenoase si aici vei regasi lenjerie, perne, pilota si prosoape.

Oricand vei dori sa iti pregatesti cafeaua sau o gustare ca acasa, bucataria complet echipata iti sta la dispozitie cu tot ceea ce ai nevoie pentru a te simti ca acasa: cuptor cu microunde, plita electrica, frigider, vase si ustensile de bucatarie, suficiente spatii pentru depozitare si o masa cu scaune care completeaza functionalitatea intregului spatiu.

Cele doua bai ale apartamentului sunt perfect functionale si echipate astfel incat sa vina in intampinarea tuturor nevoilor.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport, veti fi asteptat de catre un coleg la aeroport ce va purta un banner cu numele dvs. Colegul va va conduce direct in apartament, va va inmana cheia si va va explica detaliile minime necesare pentru o cazare perfecta ! Acest serviciu este disponibil indiferent de ora si are un cost de 20 euro pe cursa.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 59 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 55 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 49 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: