Cazare in Apartament Coposu28 regim hotelier in Bucuresti

DSC_9067

Inchiriati in regim hotelier acest apartament cu doua camere situat in zona centrala a capitalei. Apartamentul se afla la etajul 5 din 8 al unui bloc din anii 90, intr-o zona ce ofera acces facil catre cele mai importante centre de interes ale capitalei: restaurante, cafenele, banci, centrele comerciale sau sali de conferinte. Cel mai important, ajungeti in 5 minute in Piata Unirii, in centrul capitalei si in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Apartamentul este decomandat, comeplt mobilat si utilat, va intampina cu o atmosfera prietenoasa si vesela. La intrarea in apartament, holul asigura trecerea in bucatarie, in baie, living si dormitor.

Livingul este mobilat cu canapea extensibila, cu capacitate de doua persone si doua  fotolii confortabile, biblioteca cu TV, comoda cu rafturi si o masuta de cafea. Internetul este Wi-Fi iar abonamentul TV furnizeaza numeroase programe prin cablu.

Dormitorul este si el amenajat in culori prietenoase, fiind mobilat cu un pat matrimonial confortabil, cu doua noptiere laterale accesorizate cu veioze, cu un sifonier spatios cu oglinzi.

Baia este curata, amenajata, gata sa ofere oaspetilor acestui apartament confortul de care acestia au nevoie.

Bucataria este semi-deschisa, este perfect functionala si ofera spatiul ideal pentru a prepara masa, la orice ora. Bucataria este mobilata si utilata, oaspetii gasind aici toate cele necesare, pana la  vesela si tacamuri.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile generale de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare si va asteptam!

 

  • 49 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 45 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 39 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: