Cazare in Bucuresti – Apartament Mosilor14

Mosilor14_apartamente_regimhotelier (9)

Puteti opta pentru cazare in regim hotelier in acest apartament ce se afla la etajul 7 al unui bloc modern, construit si dat in folosinta in 2011, intr-o zona importanta a capitalei.  De aici puteti avea access foarte usor  catre multiple directii in Bucuresti, cu masina sau prin transportul in comun: pe Calea Mosilor se poate ajunge foarte usor catre Bucur Obor, zona cu metrou, sau catre Piata Rosseti, Universitate sau Piata Coposu si zona Unirii.

De asemenea, in directia  Strazii Mihai Eminescu si a Bdului. Dacia se poate accesa Piata Romana si Bdul. Stefan Cel Mare si Piata Victoriei precum si zona de nord, pe Bdul. Barbu Vacarescu.

Cele trei camere, camera de zi si cele doua dormitoare, ofera spatiul suficient pentru cazarea a 6 persoane intr-o atmosfera intimia si prietenoasa.

Camera de zi este spatioasa, modern amenajata, cu accente romantice si shabby chic, care se impletesc armonios cu o paleta de culori naturale si calde. Livingul este mobilat cu o canapea extensibila, fotoliu, masuta de cafea, comoda TV, masa si scaune care fac legatura cu spatiul dedicat bucatariei.

Bucataria este utilata si perfect functionala. Gasiti spatii pentru depozitare, plita pe gaz si frigider, iar optional se pot regasi in apartament urmatoarele: cuptor cu microunde, fierbator de apa, filtru pentru cafea.

Cele doua dormitoare sunt decorate in culori primitoare, dotate cu paturi duble, confortabile. Dormitoarele si camera de zi sunt prevazute cu perne, paturi si lenjerii de pat.

Baia principala este intima, dotata cu o cada cu dus, grup sanitar, chiuveta cu oglinda, Cea de a doua baie are doar un grup sanitar si chiuveta cu oglinda.

Apartamentul beneficiaza de utilitati complete – internet WI-FI, cablu TV, aer conditonat, centrala termica de apartament.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:  

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 59 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 55 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 49 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: