Cazare in regim hotelier in apartamentul Mosilor4

DSC_0352 [1600x1200] front

Spatios, luminos si modern, acest apartament cu 3 camere este situat la etajul 2 al unui bloc modern, construit si dat in folosinta in anul 2011. Apartamentul oferit spre inchiriere in regim hotelier este complet mobilat si utilat pentru a oferi confortul si functionalitatea de care avem nevoie in orice calatorie.

La intrarea in apartament te va intampina livingul spatios cu bucatarie integrata. Ambele sunt amenajate modern, chic, intr-o cromatica placuta si armonioasa. Livingul este mobilat cu o canapea extensibila, un fotoliu, masuta pentru cafea, comoda pentru televizor si TV, iar masa cu scaune face legatura cu bucataria deschisa. Bucataria este si ea mobilata si utilata pentru a oferi functionalitate maxima. Aici se vor gasi numeroase spatii pentru depozitare, plita electrica, frigider si, optional, in apartament se pot regasi un cuptor cu microunde, cana electrica (fierbator de apa) si filtru de cafea.

Din living, un hol lung permite accesul catre cele doua dormitoare si catre baia principala. Dormitoarele sunt si ele spatioase, mobilate cu pat dublu si noptiere, comoda si sifonier. Draperiile incadreaza armonios ferestrele si asigura intimitatea. In dormitoare, oaspetii vor gasi lenjerie de pat atat pentru cele doua paturi, cat si pentru camera de zi.

Baia principala este echipata cu o cada cu dus, grup sanitar, chiuveta cu oglinda. Cea de a doua baie a apartamentului este mai mica si este dotata cu grup sanitar si chiuveta cu oglinda.

In aceasta locatie putem oferi cazare in regim hotelier in Bucuresti chiar si pentru grupuri cuprinse intre 20-40 de persoane.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:  

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 59 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 55 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 49 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: