Garsoniera Hyperion regim hotelier in Bucuresti

DSC  front

Garsoniera Hyperion este o garsoniera moderna, amenajata intr-un mod functional si prietenos. Este situata intr-un bloc construit in anii ’90 aflat pe unul dintre cele mai importante bulevarde ale capitalei. Cu toate acestea, garsoniera are vedere pe spate si asigura in acest fel linistea atat de necesara intr-un oras aglomerat precum Bucurestiul.

Garsoniera ofera oaspetilor sai o atmosfera vesela, prietenoasa si functionala. Este semidecomandata, intrarea in camera principala si in restul incaperilor facandu-se prin holul de la intrare.Camera principala este amenajata astfel incat sa ofere spatiul ideal pentru odihna si pentru relaxare. Patul dublu, de mari dimensiuni, este confortabil si este acompaniat de prezenta unui fotoliu comod, a unei masute pentru cafea si a unei mici biblioteci. Camera este intima, iar draperiile care incadreaza armonios ferestrele iti permit sa jonglezi cu lumina naturala care patrunde in incapere.

Baia este modern amenajata si decorata intr-un mod cat se poate de placut.Bucataria functionala, utilata complet este armonios decorata intr-un mod minimalist si este deservita de o masa cu 4 scaune. Bucataria pune la dispozitia celor care calca pragul acestei garsoniere tot ceea ce este util si necesar, de la frigider si aragaz, pana la ustensile, tacamuri si vesela.

Cladirea in care se ofera cazarea in regim hotelier este un bloc de 8 etaje, construit in anii 90, situat la maxim 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, de centrul comercial Unirea, de statia de metrou, de Centrul Vechi al capitalei. Greu de gasit in general in Bucuresti, locuri de parcare fara plata se pot gasi usor in spatele cladirii in care va puteti caza. Alternativa usor accesibila este si parcarea platita din cadrul magazinului Unirea, suravegheata video, structurata pe 4 etaje ce ofera 1000 locuri de parcare; accesul autoturismelor se face prin strada Mamulari.

  • 39 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 35 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 29 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: