Garsoniera in regim hotelier Uptown 45

Garsoniera in regim hotelier Uptown45

Alegeti sa va cazati in regim hotelier in garsoniera  Uptown45 si veti avea parte de p experienta placuta, de o calatorie reusita in Bucuresti datorita elegantei, rafinamentului si confortului.

Garsoniera are o amplasare buna, in centrul Bucurestiului, la etajul 7 al unui bloc construit si dat in folosinta in anul 2015. Este complet mobilata si utilata la cele mai inalte standarde pentru a oferi oaspetilor sai intimitatea si functionalitatea si linistea de care acestia au nevoie.

Locatia este decorata in culori naturale, cu un accept puternic pe culoarea verde atat cat sa ofere spatiul perfect pentru odihna si relaxare pentru orice turist aflat intr-o calatorie in scop de afaceri sau in scop personal, dar poate si unei persoane care s-a relocat in Bucuresti.

Camera  este spatioasa si luminoasa, cu ferestrele inalte incadrate de draperii menite sa  opreasca razele de soare si sa creeze o atmosfera intima. De asemenea, camera principala este amenajata cu un pat dublu confortabil, cu o comoda TV, dulap pentru haine, cuier si oglinda

Patul este despartit de zona bucatariei de un perete de lemn, ce ofera si utilitate si intimitate. Bucataria este mobilata si cu o masa cu doua scaune care completeaza perfect functionalitatea intregii garsoniere.

Baia este moderna, amenajata cu o cada, grup sanitar, chiuveta cu etajera si oglinda si este accesorizata cu uscator pentru par.

Conexiunea la Internet este Wi-Fi, iar cablul TV ofera numeroase programe.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:  

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 42 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 39 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 33 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: