Garsoniera MOSILOR1 regim hotelier in sector 2

DSC

Garsoniera este situata la etajul 1 al unui bloc construit si dat in folosinta in anul 2011, locatia oferita spre inchiriere in regim hotelier este mobilata si utilata complet, pregatita sa ofere un confort sporit oaspetilor sai.

Garsoniera ofera o camera de zi spatioasa, mobilata cu un pat dublu si doua noptiere, comoda TV, spatiu de relaxare cu masuta si 2 fotolii. Perdelele si draperiile asigura intimitatea necesara pentru ca garsoniera are orientare spre strada Mihai Eminescu si beneficiaza de geamuri mari, luminoase.

Camera  spatioasa  comunica direct cu bucataria deschisa care este utilata si functionala:  spatii de depozitare,  plita cu gaz, cuptor, frigider, masa cu scaune. Baia este amenajata cu cabina de dus, grup sanitar, lavoir cu oglinda.

Pentru cazarea in regim hotelier  dormitoarele sunt amenajate cu lenjerie, pilota, perne si prosoape; in baie exista cosmetice hoteliere – pliculete de sampon/gel de dus si sapun, hartie igienica, iar in bucatarie veti gasi burete si detergent pentru vase. Pentru a folosi apartamentul la capacitate maxima, de 6 persoane, se va regasi si necesarul pentru canapeaua din living: lenjerie, pilota, perne si prosoape.

ROcazare.RO va ofera in aceste conditii, pentru inchirere pe termen scurt si mediu, garsoniere si apartamente in regim hotelier.  Indiferent din ce zona vin oaspetii (plan local, national sau chiar international) facem totul posibil pentru ca acestia sa se simta ca acasa bucurandu-se de confortul si dotarile  oricarui camin. Va asteptam!

In aceasta locatie putem oferi cazare in regim hotelier in Bucuresti  pentru grupuri de 20 – 40 de persoane.

  • 39 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 35 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 29 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: