Inchiriere 2 camere COPOSU3 in regim hotelier

Coposu3_apartament_regimhotelier (5)

Apartamentul COPOSU 3 este decomandat si spatios si este amenajat modern, intr-o atmosfera simpla dar functionala.

In living te poti bucura de prezenta unui spatiu de relaxare, pentru ca aceasta camera este mobilata cu o canapea comoda ce poate fi transformata in pat prin alaturarea celor doi tabureti in forma de cub, iar masuta de cafea completeaza spatiul prietenos. De asemenea, livingul poate fi si un spatiu ideal pentru a lucra, fiind amenajat cu un birou, sau pentru a te destinde urmarind emisiunea preferata la TV.

Dormitorul este spatios, mobilat cu un pat dublu, cu un fotoliu unde te poti relaxa si un dulap pentru haine foarte incapator.

Cazarea in regim hotelier inseamna ca ai la dispozitie o bucatarie unde iti poti gati. Bucataria acestui apartament este complet utilata si amenajata astfel incat sa te simti ca acasa. Exista suficiente spatii pentru depozitare, dar si elemenetele de care ai nevoie pentru a-ti prepara ceea ce doresti: aragaz, frigider, vesela si tacamuri. La cerere, putem pune la dispozitia oaspetilor un filtru de cafea, fierbator de apa, cuptor cu microunde.

Baia este si ea foarte practica si este dotata cu o cada care abia asteapta sa fie folosita pentru o baie fierbinte la sfarsitul unei zile.

  • 49 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 45 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 39 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: