Inchiriere in regim hotelier – apartament Coposu26

front

Stai central in apartamentul  de 2 camere destinat inchirierii in regim hotelier, localizat pe Bdul. Corneliu Coposu, se afla la etajul 6 intr-o cladire din anii 90, cu intrare stradala, la 5 minute de mers pe jos de Piata Unirii, centrul Bucurestiului si Centrul Vechi al orasului.

Apartamentul este decomandat, amenajat astfel pentru a asigura un spatiu primitor si util atat pentru cei care se afla intr-o calatorie business, sau pentru cei care calatoresc alaturi de familie.

Camera principala este amenajata functional cu un set de canapele 3-2-1, o masuta de cafea,   o biblioteca. Televizorul completeaza spatiul dedicat relaxarii.

Dormitorul este mobilat cu pat dublu, noptiere si un dulap spatios pentru haine. In dormitor se poate gasi tot ceea ce este necesar pentru a sta cat mai confortabil  – lenjerie de pat, perne, paturi si prosoape.

Apartamentul este deservit de o bucatarie complet mobilata si functionala, utilata cu frigider, aragaz, hota, filtru de cafea, fierbator pentru apa. Apartamentul este dotat si cu masina de spalat.

Baia este amenajata intr-un mod prietenos si functional.

Apartamentul ofera atmosfera perfecta pentru o calatorie in capitala, indiferent care ar fi scopul acesteia. Contrar clasicelor camere de hotel, apartamentul ofera spatiul si intimitatea de care fiecare persoana are nevoie in calatoria sa.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 49 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 45 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 39 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: