Inchiriere in regim hotelier: garsoniera COPOSU1

DSC  front

Gasiti varianta de cazare potrivita alegand inchirierea in regim hotelier a acestei garsoniere situate pe Bulevardul Corneliu Coposu, in imediata apropiere a Pietii Unirii, centrul capitalei. Este amplasata pe unul dintre cele mai importate bulevarde ale capitalei, are vedere pe spate pentru a-ti oferi linistea de care ai nevoie. Aceasta garsoniera este situata la etajul al treilea al unui bloc cu 8 etaje, construit in anii ’90, este mobilata modern si complet utilata, astfel incat sa ofere oaspetilor sai atmosfera deosebita, simpla si functionala.

Camera este foarte primitoare, este mobilata cu un pat dublu cu doua noptiere, cu un dulap incapator pentru haine,  iar functionalitatea spatiului este completata de un colt de relaxare, accesorizat cu doua fotolii, o masuta de cafea si bineinteles un TV . Baia este spatioasa, amenajata cu o cada, un dus suspendat, grup sanitar si chiuveta cu etajera si oglinda. In baie vei gasi cosmetice hoteliere de care ai nevoie pentru a te bucura de o experienta cat mai placuta.

Functionalitatea acestei garsoniere este maximizata si de prezenta bucatariei spatioase unde iti poti gati oricand doresti. Bucataria este modern mobilata, mobilierul fiind alcatuit dintr-un corp inferior ce sustine chiuveta si un corp superior suspendat deasupra acesteia. In bucatarie exista un frigider, aragaz, vesela si tacamuri. Tot aici este amplasata si masina de spalat.

 

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport, veti fi asteptat de catre un coleg la aeroport ce va purta un banner cu numele dvs. Colegul va va conduce direct in apartament, va va inmana cheia si va va explica detaliile minime necesare pentru o cazare perfecta ! Acest serviciu este disponibil indiferent de ora si are un cost de 20 euro pe cursa.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 39 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 35 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 29 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: