Inchiriere in regim hotelier in apartament Uptown3

DSC  front

Puteti inchiria pe termen scurt acest apartament de 2 camere, situat in spatele Restaurantului “La Mama”, in bloc nou, constructie finalizata in  2015.

Apartamentul  este mobilat si utilat complet, se afla la parter si aduce caldura si linistea unui camin unde vei regasi tot ce este necesar pentru  a petrece cateva zile confortabile in regim hotelier in Bucuresti. Dormitorul este intim, mobilat cu pat dublu si saltea confortabila, comunica facil cu baia spatioasa.

Cazarea in in acest apartament asigura confortul si calitatea ce va genera doar relaxare si odihna. Livingul este  personalizat cu un desing modern care comunica  cu bucataria intr-un cadru open space. Canapeaua de colt este extensibila astfel incat aprtamentul poate accepta cazarea de pana la  4 persoane.

Cazarea in regim hotelier ofera intimitatea unui apartament personal, dotat cu  internet wireless gratuit si multiple programe TV, precum si alte facilitati pe care vi le punem la dispozitie. Dincolo de intimitatea propriului apartament, veti beneficia de siguranta cazarii, de libertarea de miscare, fara a simti incorsetarea regulilor unui hotel.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport, veti fi asteptat de catre un coleg la aeroport ce va purta un banner cu numele dvs. Colegul va va conduce direct in apartament, va va inmana cheia si va va explica detaliile minime necesare pentru o cazare perfecta ! Acest serviciu este disponibil indiferent de ora si are un cost de 20 euro pe cursa.

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 49 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 45 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 39 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: