Regim hotelier Bucuresti – Apartament Coposu27

Coposu27_apartamente_regimhotelier (6)

Apartamentul cu doua camere situat intr-o zona centrala a capitalei ii intampina pe oaspetii sai cu mult spatiu si cu o atmosfera eleganta si prietenoasa. Apartamentul se afla la etajul 4  al unui bloc din anii 90 cu 8 niveluri, intr-o zona ce ofera acces facil catre cele mai importante centre de interes ale capitalei: restaurante, cafenele, banci, centrele comerciale sau sali de conferinte. Cel mai important, ajungeti in 5 minute in Piata Unirii, in centrul capitalei si in Centrul Vechi al Bucurestiului.

Apartamentul este decomndat, decorat in culori calde si elegante, intr-o atmosfera armonioasa si complet functionala. La intrarea in apartament, oaspetii sunt intampinati de un mic hol de unde se face trecerea in bucatarie, in baie, living si dormitor.

Livingul este decorat in culori calde, iar accentele deschise adauga luminozitate intregii atmosfere. Canapeaua extensibila are o capacitate de doua personae si, pe langa aceasta, camera de zi mai este mobilata si doua  fotolii confortabil, cu o comoda pentru TV, o masuta de cafea. Internetul este Wi-Fi iar abonamentul TV furnizeaza numeroase programe.

Dormitorul este si el amenajat in culori prietenoase, fiind mobilat cu un pat matrimonial confortabil, cu doua noptiere laterale accesorizate cu veioze, cu un sifonier spatios cu oglinda.

Baia este amenajata si ea intr-un mod prietenos si este gata sa ofere oaspetilor acestui apartament confortul de care acestia au nevoie.

Bucataria este semi-deschisa, este perfect functioanala si ofera spatiul ideal pentru a prepara o masa gustoasa. Bucataria este mobilata si utilata, oaspetii gasind aici toate cele necesare, pana la  vesela si tacamuri.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 49 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 45 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 49 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: