Regim hotelier in apartament Uptown 6

DSC_8710 front

Pentru cazarea in Bucuresti, varianta de inchiriere in regim hotelier a acestui apartament de 2 camere se va dovedi potrivita si din punct de vedere turistic dar si pentru business, datorita locatiei centrale.

Apartamentul este situat in spatele Restaurantului “La Mama”, peste drum de Biserica Delea Noua, pe Calea Calarasi, foarte aproape de zonele centrale precum: Bdul. Decebal si Bdul. Unirii, Piata Muncii si Piata Alba Iulia.

Apartamentul este situat la parter, ofera o atmosfera vesela si primitoare. Canapea este extensibila iar dormitorul este intim, confortabil, mobilat cu pat dublu, sifonier, birou de lucru.

Un alt avantaj  in alegerea acestui apartament in regim hotelier este bucataria utilata complet,va veti putea satisface micile pofte culinare oricand.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus de la aeroport cat si intors, limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 49 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 45 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 39 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: