Regim hotelier in Bucuresti in apartamentul Uptown 19

DSC FRONT

Cautati cazare in Bucuresti? Alegeti un apartament de 3 camere in regim hotelier, situat in zona centrala, pe Calea Calarasi, in spatele Restaurantului “La Mama”. De aici veti accesa usor toate  zone de referinta din centrul  Bucurestiului. Ajungeti usor la Stadionul National, in Piata Muncii, pe Bulevardul  Decebal, in Piata Alba Iulia si pe Bulevardul  Unirii.

Apartamenul oferit spre inchiriere pe termen scurt are 2 dormitoare si living, 2 bai si bucatarie. Este situat intr-un bloc nou construit in  2015, se afla la etajul 3 din totalul de 8 etaje, este gandit si mobilat pentru a oferi confort maxim.

Dormitoare sunt mobilate cu paturi duble confortabile si spatii de depozitare. Unul din dormitoare  este matrimonial, cu baia cu cada, al doilea are access imediat spre baia cu dus.

Livingul este mobilat cu un coltar  extensibil care  se transforma usor in pat dublu,  astfel incat apartamentul poate fi folosit usor de maxim 6 persoane. Este unul din avantajele cazarii in regim hotelier, platiti un pret pe noapte, pe apartament, pentru toate 6 persoanele.

Dotarile sunt conplete:  internet wireless gratuit si multiple programe TV, bucatarie utilata cu frigider, masina de spalat, plita pe gaz, cuptor cu microunde, fierbator de apa.

Parcarea in zona se poate face fara costuri suplimentare dar nu este alocat un loc special pentru acest apartament.

Conditiile de cazare sunt urmatoarele:  

– ora de check-in: 14 PM ; ora de check-out: 12 AM

– se percep taxe de late check-out de 10 euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 13 si 15 PM ; sau 20 de euro pentru eliberarea apartamentului intre orele 15 si 18 PM. Daca ora de eliberare este dupa orele 18 PM, este necesar sa achitati inca o noapte de cazare pentru apartamentul nu va mai putea fi ocupat.

– se percep taxe de early check-in de 10 euro pentru ocupare apartamentului intre orele 10 si 12 AM; sau o taxa de 20 de euro pentru ocuparea apartamentului incepand cu orele 8 AM.

Pentru orice situatie speciala va putem oferi serviciul de transfer de la aeroport in siguranta ,va stam la dispozitie cu masina cu sofer pentru preluare atat dus cat si intors de la aeroport ,limuzina personala cat si transport grupuri .

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari suplimentare!

  • 59 euro/ noapte pentru 1-6 nopti de cazare
  • 55 euro/ noapte pentru 7-14 nopti de cazare
  • 49 euro/ noapte pentru mai mult de 15 nopti de cazare

* preturile contin TVA 9%

Localizare pe harta

Interesat de aceasta locatie? Contactati-ne folosind formularul de mai jos.

Nume:
Subiect:


E-mail:
Numar de telefon:


Mesaj: