Ideea de a cara un bagaj greu nu surade nimanui atunci cand pleaca in calatorie. Indiferent de scopul acesteia, necesitatile vor exista intotdeauna, deci si confortul va fi influentat in functie de cat este de greu bagajul. Sau cel putin asa era pana nu demult, cand modalitatile de cazare nu erau atat de evoluate. La ora actuala ecuatia s-a cam schimbat, iar acest fapt este valabil si in ceea ce priveste ofertele de pe site-ul nostru. Pentru a te ajuta sa ai parte de o experienta de cazare cat mai placuta, ne-am gandit cum am putea sa ne imbunatatim serviciile, astfel ca tu sa te bucuri de tot confortul pe care il meriti.

Indiferent ca esti barbat sau femeie si ai nevoie de nenumarate lucruri in bagaj, vestea pe care o avem pentru tine este una imbucuratoare. Exista o serie de articole pe care nu trebuie sa le mai cari dupa tine pentru ca ti le punem la dispozitie noi.

Poate vei spune ca si atunci cand te cazai la diverse pensiuni sau hoteluri aveai parte de astfel de avantaje. Desigur, insa atuul in acest caz consta in faptul ca alegem numai ce e mai calitativ pentru clientii nostri. Ai astfel increderea si siguranta ca utilizand din utilitatile spatiilor noastre nu risti in niciun fel sanatatea sau confortul tau.

La ce poti renunta atunci cand faci bagajul pentru urmatoarea calatorie?

Iata si de ce cazarea in regim hotelier ti se va parea si tie o solutie diferita de cazare traditionala. Nu mare va fi surpriza cand vei afla ca lucrurile pe care le-ai pus in bagaj si ti-au ingreunat poate deplasarea se gasesc si in dotarea spatiilor noastre. Iata ce poti uita fara probleme acasa la urmatoarea ta calatorie.

Prosoapele de baie – este mai mult decat normal sa preferi a lua propriile prosoape in bagaj atunci cand pleci intr-o calatorie. Nu mai este cazul sa faci acest efort insa, avand deplina incredere in textilele pentru baie pe care ti le punem la dispozitie. Avem in vedere o igienizare impecabila a acestora, folosind doar solutii sigure si eficiente. Detergentii pe care ii folosim sunt cu puternic efect dezinfectant, insa nu prezinta niciun fel de riscuri in ceea ce priveste sanatatea pielii, chiar daca aceasta este poate mai sensibila. Prosoapele sunt moi, absorb eficient apa si nu zgarie sau incomodeaza in contactul cu pielea.

Lenjeriile de pat – poate pentru unii pare absurd, insa sunt nenumarate persoane care prefera sa adauge in bagaj un set de lenjerie. Nu este vorba despre pretentii aici, ci despre nevoia de a dormi confortabil, in siguranta. Si in aceasta privinta va asiguram ca puteti folosi cu incredere seturile de lenjerii cu care sunt asternute paturile, precum si cele de rezerva pe care ti le punem la dispozitie. In felul acesta si greutatea bagajului tau va scadea considerabil.

In cazul in care esti dintre acele persoane ce profita de faptul ca punem la dispozitie spatii imobiliare cu bucatarii complet utilate, atunci cu atat mai mult vei tinde spre o astfel de alternativa de cazare. Poate si alte spatii ofera disponibilitatea unei bucatarii, insa in cazul nostru am avut in vedere dotarea acesteia cu vesela si articole si electronice necesare pentru ca tu sa nu mai fii nevoit sa cari de acasa.

Cum iti suna toate aceatea? Mai mult ca sigur te-ai saturat de povara unui bagaj peste masura de greu de fiecare data cand trebuie sa pleci intr-o calatorie. Noi ne-am gandit la tine si ne-am asigurat ca cele mai sus mentionate vor fi intotdeauna puse la dispozitia ta. Descopera pachetele noastre de servicii pe www.apartamente-regimhotelier.ro si bucura-te de experiente memorabile.

 

Suna
Contact